Scroll Top

Betónová stierka do kúpeľne

Ak hľadáte materiál budúcnosti, ktorý splní vaše očakávania, ste na správnej adrese. Mikrocement má svoju bohatú históriu aj stabilné miesto v modernej architektúre. Je hlboko zakorenený v stredomorskej architektúre, kde ako prví objavili jeho výborné vlastnosti. Aký je hlavný rozdiel medzi betónovou stierkou a mikrocementom?

Mikrocementová stierka je nadčasová, estetická, dokonale hydroizolačná a vysoko odolná voči vonkajším vplyvom.

Má široké využitie v interiéri aj exteriéri. Cementová betónová stierka je ideálna na steny, mikrocementovú zas odporúčame na podlahy, fasády, ale aj do sprchy, sauny či bazéna. Nenáročná údržba ruka v ruke s vysokou odolnosťou z nej robí ideálny materiál pre spotrebiteľa.

Neodškriepiteľné výhody mikrocementu

Už na prvý pohľad si všimnete jej jednotný monolitický vzhľad. Dámy potešíme tým, že má ľahko čistiteľný povrch a je dostupná v širokej farebnej škále. Z funkčného hľadiska by ste o mikrocementovej stierke mali vedieť, že je odolná voči oderu a ideálna pre riešenie renovácií vo vnútri aj vonku. Má dlhodobú životnosť a je vhodná na všetky typy podkladov či na podlahové kúrenie. Aj keď je ľahšie spracovateľná, konečnú realizáciu určite nechajte na odborníkov.

 

Jedinečná elegancia

Výhodou je, že keď si zvolíte do svojho domova mikrocementovú stierku, je isté, že takú istú nebude mať váš sused. Farebná kombinácia a použitá povrchová úprava vytvorí úplne jedinečný vzhľad. Výsledný efekt vieme úplne prispôsobiť vašej predstave. Dôležité je nesnažiť sa stierkovať svojpomocne. Aby mikrocement dosiahol želaný efekt, je dobré, keď ho nanáša skúsený profesionál. Vytvorte si pekné a praktické bývanie!